Zoeken naar reisbureau

 
 
reisbureau
teambuilding activiteiten
Reisbureau Wikipedia.
Ga naar navigatie zoeken. Een reisbureau of reisagentschap is een organisatie die bemiddelt tussen aanbieders en afnemers van aan reizen gerelateerde diensten zoals vliegtickets hotelovernachtingen en activiteiten zoals excursies. Deze diensten kunnen in veel gevallen los van elkaar geboekt worden maar ook als compleet pakket. Kleine of gespecialiseerde reisagentschappen bieden hun diensten voornamelijk via internet aan maar de grotere reisbureaus hebben daarnaast vaak ook fysieke winkels waar medewerkers het aanbod toe kunnen lichten aan potentiële reizigers en waar ook meteen geboekt kan worden. Een toeristisch verhuurkantoor is een soort reisbureau dat voornamelijk actief is in de bemiddeling van de verhuur van vakantiewoningen. Reisbureaus in België bewerken.
huis te huur
Reisbureaus verhuurkantoren toerisme vlaanderen.
Vanaf 1 januari 2014 is er voor de uitbating van een reisbureau of toeristisch verhuurkantoor met een vestiging in het Vlaamse Gewest geen toeristische vergunning meer vereist. Het Vlaamse Reisbureaudecreet dat deze verplichting invoerde werd vanaf deze datum namelijk opgeheven. De federale wetgeving over reisovereenkomsten blijft wel gelden. Meer informatie over deze federale wetgeving vind je op de website van de FOD Economie. E-learning 100 jaar Groote Oorlog. Via deze e-learning toepassing geef je jouw internationale gasten historische en actuele informatie op maat én spijker je jouw kennis over WO I bij. Wil je een echte WO I-ambassadeur worden of wil je je basiskennis verruimen?
SEO Page Optimizer Nederland
Locust Travel vacations cruises.
tickets voor concerten evenementen sportwedstrijden. LOCUST TRAVEL is uw garantie voor een DROOMVAKANTIE! Naast een zeer uitgebreid touroperator aanbod werken wij ook op maat. Wij zijn een IATA reisbureau boeken en schrijven onze tickets zelf uit wat voor onze reizigers een plus is. Heeft U speciale wensen laat het ons weten we werken voor u graag een voorstel uit. In 2009 werd LOCUST TRAVEL lid van SELECTAIR een groepering van 110 zelfstandige reisbureaus over heel België die streven naar kwaliteit. Wij wensen u alvast een goede reis op onze site en hopen u binnenkort te ontmoeten! Openingsuren maandag tot zaterdag op afspraak in het reisbureau of bij u thuis. LOCUST TRAVEL a companySprinkhaanweg 12 2360 Oud-Turnhout.
Binnendeuren
De Trekvogel Reisbureau.
persoonlijke lening berekenen
Reisbureau.
Emiel Clauslaan 95D 9800 Deinze. 32 9 277 00 09. Abonneer u op de nieuwsbrief. Find us on Facebook. TRAVEL LOUNGE BY XPERIENCE. Authenticiteit ervaren je onderdompelen in luxueuze verwennerij of genieten van overweldigende natuur de mensen van Travel Lounge scheppen in hun reizen de sfeer die jij wilt. Want beleving daar draait het bij hen allemaal om. Je voelt het meteen als je bij Travel Lounge binnenstapt. Je wordt het gewaar wanneer Olivier Jeroen Veerle Stefanie en Pedro je in de lounge bar gepassioneerd over hun favoriete reisbestemmingen vertellen. De beleving begint hier!
telefoontraining
Aglaia Travels reisbureau Oudenaarde.
Reizen met het vliegtuig trein autocar cruiseboot. Je wilt wellicht van uw reis een unieke beleving maken? Wij helpen u graag met ons professioneel advies en volgens uw wensen en budget. Ons team heeft een grote ervaring op zowel Europa als verre bestemmingen. Zin in een zonnige en gevarieerde citytrip? Dan is Rome een ideale bestemming. Shopping musea antieke Rome Vaticaanstad. Voor wie het wenst maken we een all-in pakket. Stranden en de Maya's twee toppers en onvergetelijk.
achat appartement toulouse hyper centre
Onze Travel Shop in Turnhout Connections.
In onze Travel Shop te Turnhout staan onze Travel experts klaar om je te helpen om jouw droomreis samen te stellen.
livraison à domicile
Vergunning van een reisbureau of toeristisch verhuurkantoor Vlaanderen.be. chat-alt. chat. cross. login. question-circle. search. smiley. star. thumb. up-down. vlaanderen-logo. warning.
Uw aanvraag kan niet verwerkt worden door een technisch probleem. Cultuur sport en vrije tijd. Vergunning van een reisbureau of toeristisch verhuurkantoor. Lees deze pagina voor. Sinds 1 januari 2014 is er voor de uitbating van een reisbureau of toeristisch verhuurkantoor met een vestiging in het Vlaamse Gewest geen toeristische vergunning meer vereist. Het Vlaamse Reisbureaudecreet is namelijk opgeheven. De federale wetgeving over marktpraktijken en consumentenbescherming en over de professionele aansprakelijkheid van reisorganisatoren en reisbemiddelaars blijft van toepassing. Ook de Geschillencommissie Reizen blijft bestaan. Voor meer informatie over de federale wetgeving kunt u terecht bij de Federale Overheidsdienst Economie K.M.O Middenstand en Energie. Vergunning van een reisbureau of toeristisch verhuurkantoor.
OZ Vakantie reisbureau Welkom bij OZ.
Boek je droomreis bij je OZ Reisbureau. Heb je zin om op vakantie te gaan maar weet je niet waar naartoe? Of ken je de bestemming al maar ben je nog op zoek naar het perfecte hotel? Dan is het OZ Reisbureau er voor jou een inspiratiebron voor iedereen die van reizen houdt. Voor het realiseren van al je reisplannen en specifiek reisadvies kan je terecht in het OZ Reisbureau. Je kan rekenen op de expertise en ervaring van onze gepassioneerde medewerkers die je met een glimlach te woord staan. Extra voordeel voor OZ501 klanten.

Contacteer ons