Resultaten voor reizen naar slovenie

 
 
reizen naar slovenie
Wat moet je weten over autovakantie in Slovenië?
Interessante plekken zijn niet ver van elkaar. Met de auto kan je zo meerdere dingen op een dag doen bijvoorbeeld en festival bezoeken na een duik in een rivier of de zee. DE WEG OP NAAR EN IN SLOVENIË. De snelste route naar Slovenië gaat via Duitsland en Oostenrijk en is ongeveer 1200 kilometer lang. Het is mogelijk om de trip in een dag te doen maar velen kiezen voor een overnachting in Duitsland. Rond de grote steden in Duitsland kan je op werkdagen in de spits vaak files verwachten. In de winter kan sneeuw in met name Oostenrijk voor problemen zorgen. De Sloveense snelwegen zijn op zaterdagen in juli en augustus overvol wanneer een groot deel van Europa door Slovenië naar de kust rijdt.
Fotografie
Rondreis Slovenie een ongerept stukje europa VTB-Reizen.
Digitale brochure Bekijk hier onze digitale brochure. VTB Europa Slovenie een ongerept stukje europa. Slovenië Een ongerept stukje europa. wandeling langs het meer van Bohinj bezoek aan de grotten van Postojna en Skocjan daguitstap naar h. Uw naam Uw e-mailadres Sturen naar. Naam vriendin E-mailadres vriendin Uw persoonlijke boodschap. Velden gemarkeerd met een zijn verplicht in te vullen. Slovenië Een ongerept stukje europa.
assurance multirisque copropriété
Reizen naar Slovenië.
ga met het openbaar vervoer bus en trein. We bereiden een speciale pagina voor over openbaar vervoer om naar en in Slovenië te reizen. Voorlopig verwijzen we naar de website van de Sloveense Spoorwegen of het busstation van Ljubljana. Op de website prevoz.org kan je iemand vinden om mee te rijden. De site voor auto delen is alleen in het Sloveens maar overzichtelijk genoeg voor buitenlanders om te gebruiken. Price from 62 9 Goopti transfert. Price from 68 9 Goopti transfert. To Milan Malpensa Airport MXP. Price from 26 44 Goopti transfert.
livraison à domicile
Zomerse rondreis in Slovenië Europa in het klein HLN.be.
We kunnen niet weerstaan aan de oude marktkraamsters die ons een fles zelfgemaakte pompoenpittenolie verkopen de lokale lekkernij. Niemand spreekt Engels en we hebben veel bekijks. Toeristen zijn hier nog een bezienswaardigheid. We wandelen bergop naar het kasteel en ontdekken hoe belangrijk Ptuj was in Romeinse tijden. En dat alle daken in Ptuj oranje zijn. Want Ptuj is Unesco-werelderfgoed. Ptuj is ook de ideale startplaats voor een rit doorheen het Sloveense Toscane om van de heerlijke witte wijnen te proeven. Je passeert adembenemende landschappen en ontmoet gastvrije wijnboeren. De wijnstreken liggen rond Radenci Ljutomer Jeruzalem en Ormoz. Wij volgden de wijnroute langs het middeleeuwse stadje Ljutomer en het piepkleine dorpje Jeruzalem. De kruisvaarders op weg naar het heilige land bleven hier plakken en gaven het z'n naam.
paintball
Vakantie Slovenië Laagsteprijsgarantie Neckermann.
Ontvang de laatste promoties Ok! Controleer of je e-mailadres correct is ingevoerd en probeer opnieuw. Vluchtinfo bagage check-in stoelreservatie. Na je boeking verzekeringen maaltijden stoelreservatie huurauto. Zoek je dichtstbijzijnde vakantiewinkel. Telefoon 070 233 906 030/min. zat 9u-18u zon 10u 22u.
cortina u4
Hoogtepunten van Slovenië Caractère.
Het nabijgelegen kristalheldere bergmeer van het idyllische en rustige Bohinj overstijgt in schoonheid misschien zelfs nog wel de buur. Dag 3 Vanuit het Triglav Nationaal Park en de Soa vallei naar de Sloveense kust 250 km vanuit Bled. Via de indrukwekkende Vripas komt u in een van de mooiste dalen en de meest heldere rivier van de Alpen de Soa. U kan het Triglav Nationaal Park-museum bezoeken en even verder de botanische alpentuin. Maar het meest beklijvend is een stop in Kobarid in het Italiaans Caporetto. Hier werden tijdens WO I met wisselende kansen enkele van de meest verschrikkelijke en bloedige veldslagen uitgevochten tussen het koninkrijk Italië en het Oostenrijks-Hongaarse leger.
waist trainer
Slovenija.nl Informatie over reizen in Slovenië per trein bus eigen vervoer caravan camper huurauto fiets of te voet.
Proef de Sloveense keuken. Leer de Sloveense taal. Deel je mooiste Slovenië foto's. Speel in Slovenië kinderen. Slovenië om de hoek. Laat het anderen weten. Tips ideeën en klachten. Via Alpina in Slovenië. Beklimmen van Sloveense bergen. Centrum voor Werk en Inkomen. Copyright 2011 All Rights Reserved Slovenija.nl.
goedkoop gasfornuis
5 tips die een reis naar Slovenië onvergetelijk maken.
Vorig artikel Volgend artikel. Wie aan Slovenië denkt denkt aan ja wat eigenlijk? Slovenië kent een roemruchte geschiedenis die al tot 9000 voor Christus teruggevoerd kan worden waar de eerste boerderijen uit het glooiende heuvellandschap opdoemen wat we nu kennen als Ljubljana. Ook kennen we Slovenië als eerste onafhankelijke Joegoslavische republiek. Maar wat is nu de ziel van Slovenië? Mark Wagemakers reisde namens Travelvalley af naar het land van grotten kersen en wijn. Dé manier om het gebied in één oogopslag te overzien is via het kasteel Socerb.
parking schiphol
SLOVENIE REIZEN ZuiDERHuiS.
Slovenië Zeg maar zon. Langs de zonzijde van de Alpen ligt Slovenië. Het voordeel van dit stukje Europa op de grens met Oostenrijk en Italië is dat het nog onbekend is en daarvoor vrij rustig en ongerept. De noord en westgrens van dit kleine land worden gevormd door enkele Alpiene massieven waarvan de Julische Alpen ongetwijfeld het meest bekende is. Achter het fameuze meer van Bled rijzen de toppen hoog op uit de groene dalen.

Contacteer ons