Meer resultaten voor slovenie

 
 
slovenie
Mijn sLOVEnie: Gids voor je vakantie in Slovenië.
Jouw informatie wordt in geen geval gedeeld met derden. Vraag ons alles wat je wil weten over een vakantie in Slovenie. We bieden kosteloos advies. Als u een vraag stelt stemt u in om af en toe een tip of verhaal over slovenie te ontvangen.
SLOVENIË hiking advisor.
SLOVENIË Debbie 2016-04-24T1548460000.: Dit land heeft wat de allure van Oostenrijk. De uitlopers van de Alpen bieden zowel eenvoudig als pittig bergterrein, zeker wie het kalkstenen berggebied rond de Triglav gaat verkennen. Slovenian High Route zomer en fotos Roelof Dekker.
Slovenië Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken.
Bij een ongeval is het raadzaam de politie te bellen 113; bij een panne of een lichte aanrijding kan men ook AMZS, de Sloveense automobielclub contacteren 1987. Sloveense politieagenten mogen geen boetes innen die als gevolg van een overtreding van de wegcode worden opgelegd, behalve indien het een persoon betreft die niet in Slovenië resideert.
Slovenië De groene Alpen van Slovenië.
Groepsreis Slovenië Op de grens tussen West en Oost-Europa ligt het vredige Slovenië. Dit meest beboste land van Europa heeft de reiziger veel te bieden: het degelijke van de Alpen in combinatie met een vleugje Slavische levenslust en Italiaanse passie.
Hoogtepunten van Slovenië Caractère.
Op de landelijke toer in het Sloveense binnenland: Bezichtiging van de stoeterij waar de beroemde Lipizzanerpaarden worden gekweekt bezoek april tot oktober en/of optreden van de klassieke rijschool op dinsdag, vrijdag en zondag om 15u april oktober enkel op zondag, mei tot sept.
Slovenië Caractère.
Behalve aan de Adriatische kust kent Slovenië een Midden-Europees, zwak continentaal klimaat. Een smalle strook aan de kust heeft een mediterraan klimaat met warme zomers en relatief milde winters; mild is het s winters zeker niet als de gevreesde sterke noordoostenwind, de burja waait.
Vakantie Slovenië: Laagsteprijsgarantie Neckermann.
Slovenië tegen de laagste prijs. Slovenië ligt slechts voor een klein stukje aan de zee, maar langs die kust liggen wel de mooiste stranden van de Adriatische zee. Een vakantie in Slovenië betekent dus zeker en vast genieten van prachtige zandstranden in de meest modieuze badplaatsen.
Bezienswaardigheden Slovenië: wat te doen in Slovenië?
Bergwandelen in Slovenië. Wandelen is het voornaamste tijdverdrijf in Slovenië. Het Sloveense landschap, met maar liefst 28 bergtoppen, leent zich dan ook uitstekend voor ellenlange voettochten. Het populairst zijn de Julische Alpen. Deze mooie bergketen is voorzien van een uitstekend wandelpad dat jaarlijks door duizenden Slovenen en toeristen wordt bewandeld.
Gratis reisgids Slovenië rondreis downloaden.
Download de gratis reisgids Slovenië en ontdek bekende en onbekende plekjes in Slovenië, met tips van locals. Deze reisgids Slovenië laat je kennis maken met een bestemming die meer en meer geliefd is bij de toeristen. Het land straalt één en al schoonheid uit.

Contacteer ons