Resultaten voor kroatie

 
 
kroatie
kroatie
Vakantie Kroatië Eurocamp campingvakanties.
Voeg daar ook nog de populaire vakantieoorden in Kroatië aan toe en u heeft alle reden voor een geweldige campingvakantie in Kroatië. Al zin in een camping Kroatië vakantie? Bekijk direct alle camping Kroatië vakantie bestemmingen en beleef een heerlijke vakantie in Kroatië! Klik hier om een afspraak te maken
persoonlijke lening goedkoopste rente
KROATIË REIZEN ZuiDERHuiS.
Kroatië heeft de troeven van Italië zon, zee, cultuur, diverse natuur maar nog niet het massatoerisme. Het ligt tussen Centraal, Zuid en Oost-Europa en heeft dus vele buurlanden en lange grenzen: Slovenië, Hongarije, Servië, Bosnië en Herzegovina, Montenegro en Italië aan de Adriatische Zee.
SEO Page Optimizer Nederland
Kroatië FietsVakantieWiki.
Kroatië is een deel van het vroegere Joegoslavië. Reden waarom je naar dit land zou fietsen: Kroatië is een land met heel wat afwisseling: het dorre binnenland, de groene kuststrook met prachtige zeezichten, de gemakkelijke verbinding naar de eilanden en ook heel wat cultuur.
Keyboost France
Vakantie Kroatië Neckermann.
Taal: In Kroatië spreekt men Kroatisch. Munteenheid: In Kroatië betaalt men met de Kroatische kuna HRK. Plaatselijke tijd: In Kroatië is het even laat als in België. Vliegbestemming: In Kroatië zijn er drie grote luchthavens: de luchthaven van Pula PUY, de luchthaven van Dubrovnik DBV en de luchthaven van Split SPU.
Keyboost Nederland
Deze plaatsen moet je zien in Kroatië Reizen KnackWeekend.be.
Voor de kust liggen mooie koraalriffen en op de eilanden zijn overal baaien, kliffen en inhammen te vinden. Illyrische ruïnes, een Byzantijns fort, een Venetiaans kasteel en andere eeuwenoude resten vormen het bewijs van de bewoning in het verleden. Kopacki National Park. Groot moerasgebied in het oosten van Kroatie.
SEO Page Optimizer France
Hoogtepunten van Kroatië Caractère.
Tegelijk maakt Kroatië nadrukkelijk en overtuigd deel uit van de Slavische wereld: een vreemde mix van culturen, waarbij zich ook nog Turkse en Oostenrijks-Hongaarse invloeden voegen. Kroatië is zowel de kunst en levenskunst van Zagreb, een hoofdstad op mensenmaat, als de onvergetelijke landschappen, met zowel spectaculaire watervallen en eigenaardige karstformaties als een verblindend mooie kustlijn.
Keyboost Belgique
Vakantie Kroatië TravelBird. ic_check_circle_black_24px copy 10.
Over watervallen en idyllische eilanden: de natuur van Kroatië maakt van dit land een paradijs op aarde. Van een vakantie Kroatië verwacht je prachtige stranden, mooie steden, lekker eten en een aangenaam klimaat. De wonderlijke natuurparken doen daar nog een schepje bovenop!
Rondreis Kroatië: Hoogtepunten van Kroatië met Caractère. thema_bus. thema_city. thema_cruise. thema_culinair. thema_cultuur. thema_kids. thema_natuur. thema_roadtrip. thema_sport.
Trogir Een van de mooiste kustplaatsjes van Dalmatië Dubrovnik Rondkuieren in de historische binnenstad Brac Het Dalmatische eiland Brac, bekend om zijn witte kalksteen Split De grootste en belangrijkste stad in Dalmatië Kroatië Heerlijk uit eten in Kroatië Pag Een mysterieus eiland in de Adriatische Zee.
DetailKroatië: De Blauwe Vogel.
Na het ontbijt, vertrek voor een prachtige dag in de natuur van het Nationaal Park van de Plitvice Meren, een magnifieke site in de beboste heuvels van Mala Kapela 550m. Het park ligt halverwege tussen Zagreb en Zadar op een karsteplateau. Het is het oudste Nationaal Park van Zuid-Europa en het grootste van Kroatië.

Contacteer ons