Op zoek naar slovenie toerisme?

 
 
slovenie toerisme
Toerisme in Slovenië 2017 Beoordelingen TripAdvisor.
271.546 beoordelingen en meningen. Populairste bestemming in Slovenië. Wil je tot 30% besparen op je Slovenië hotel? We controleren meer dan 200 websites om de meest recente en laagste prijzen te vinden. Bekijk alle 1.863 reizigersfoto's. Populaire bestemmingen in Slovenië.
vouwgordijnen
Sloveni voor beginners.
De Julische Alpen zijn door het gebrek aan grote snelwegen nooit echt gendustrialiseerd. De bevolking leeft er grotendeels van de landbouw en de laatste jaren van het toerisme. In het Sloveense deel van de Julische Alpen vind je drie skigebieden Vogel Kravavec en Kobla. Allemaal met zo ongeveer 23 tot 30 km piste. Ook wordt er fanatiek aan Biatlon gedaan. In Pokljuka is een groot plateau waar veel op gelanglauft wordt. De meest toeristische plaats van de Julische Alpen is het meer van Bled. Is het in de rest van Sloveni wat betreft toerisme redelijk rustig hier is het in de zomer erg druk. En omdat er maar n weg door het dal gaat rond het meer staat het verkeer hier regelmatig vast.
taxi arnhem
Slovenië het best bewaarde geheim van Europa.
Slovenië is misschien wel het best bewaarde geheim van Europa. Dit zijn de leukste dingen om te doen in dit prachtige land
Rijschool Rotterdam
Slovenië Touring.
Het skiseizoen loopt van december tot maart en in enkele regios zelfs tot mei. De beste periode voor ander toerisme gaat van mei tot september. Dag van de Sloveense cultuur 8 februari. Paasmaandag Feest van de weerstand tegen de bezetting. Feest van de arbeid 1 en 2 mei. Nationale feestdag 25 juni. Dag van de Hervorming 31 oktober. Feest van de Onafhankelijkheid 26 december. De Wereldbeker Slalom voor vrouwen en de Reuzenslalom bij Maribor in januari. Het Lentefestival van Kurentovanje in Ptuj en omgeving in februari 10 dagen lang tot dinsdag van carnaval.
fiets muurbeugel
Slovenija.nl Sloveense toeristische regio's.
Slovenië is opgedeeld in historische 8 historische regio's 12 statistische regio's en 5 landschappelijke geografische regio's. Hoewel de historische regio's Primorska Gorenjska Notranjska Dolenjska Koroka tajerska Prekmurje officieel niet meer van toepassing zijn worden ze onder de Sloveense bevolking het meest gebruikt.
helium-distribution
Zomerse rondreis in Slovenië Europa in het klein HLN.be.
Slovenië is Europa in het klein even veelzijdig en dus het ideale land voor een rondreis. Er is een lees meer op Kanaal Reizen.
InfoSlovenia.be Top Bezienswaardigheden Slovenië.
Op deze pagina vind je een overzicht van de meest populaire interessante en belangrijke bezienswaardigheden van Slovenië

Contacteer ons